Катушка OKUMA Ceymar BF CMBF

Катушка OKUMA Ceymar BF CMBF

 
1 230 грн
Размер шпули 3000 4000
Катушка OKUMA Epix V2 Baitfeeder EPX

Катушка OKUMA Epix V2 Baitfeeder EPX

 
1 230 грн
Размер шпули 3000
Катушка OKUMA Trio Rex Arena-TXA

Катушка OKUMA Trio Rex Arena-TXA

 
2 840 грн
Размер шпули 5500

3 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×