Bereg
 
до -20%
Котушка DAIWA Prorex

Котушка DAIWA Prorex

 
4 080 грн 5 100 грн
Вес 215
до -35%
Котушка DAIWA 18 CALDIA LT

Котушка DAIWA 18 CALDIA LT

 
4 439 грн 6 830 грн
Размер шпули 5000
до -30%
Котушка електрична WFT Electra PR

Котушка електрична WFT Electra PR

 
12 900 грн 18 200 грн
Передаточное отношение 4.7:1
до -35%
Котушка DAIWA Saltiga SALD

Котушка DAIWA Saltiga SALD

 
14 500 грн 21 995 грн
Вес 710
до -40%
Катушка мульт DAIWA Saltiga SALD60HDF

Катушка мульт DAIWA Saltiga SALD60HDF

 
18 500 грн 29 070 грн
Передаточное отношение 6.1:1

5 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×