Воблери BOMBER

Воблер Bomber Deep Flat A 63mm 10.1g
Воблер Bomber Deep Flat A 63mm 10.1g
 
265 грн
Длина, мм 63
Воблер Bomber Deep Long 114mm 20.1g
Воблер Bomber Deep Long 114mm 20.1g
 
310 грн
Длина, мм 114
Воблер Bomber Fat Free Shad 76mm 21g
Воблер Bomber Fat Free Shad 76mm 21g
 
245 грн
Длина, мм від 12 до 76
Воблер Bomber Flat A 62mm 10.6g
Воблер Bomber Flat A 62mm 10.6g
 
265 грн
Длина, мм 62
Воблер Bomber Deep Fat Free Shad 76mm 21g
Воблер Bomber Deep Fat Free Shad 76mm 21g
 
245 грн
Длина, мм 76

5 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×