Воблери

Воблер Manns  Crank 90mm 30+ 42g
Воблер Manns Crank 90mm 30+ 42g
 
490 грн
Призначення Сом, Судак, Щука
Воблер Quantum  Heavy Duty Stretch 150mm 25+ 52g
Воблер Quantum Heavy Duty Stretch 150mm 25+ 52g
 
490 грн
Призначення Сом, Судак, Щука
Воблер Quantum  Crank 90mm 30+ 42g
Воблер Quantum Crank 90mm 30+ 42g
 
440 грн
Призначення Сом, Судак, Щука

3 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×