Воблер MEGABASS Ito Shiner Suspend 115

Воблер MEGABASS Ito Shiner Suspend 115

 
644 грн
Длина від 0 до 115
Воблер MEGABASS Vision Oneten Magnum SP 130mm

Воблер MEGABASS Vision Oneten Magnum SP 130mm

 
620 грн
Длина 130
Воблер MEGABASS Vision Oneten 111 SP

Воблер MEGABASS Vision Oneten 111 SP

 
580 грн
Вес від 0 до 14.2
ВОБЛЕР MEGABASS ZONK 120

ВОБЛЕР MEGABASS ZONK 120

 
660 грн
Длина 120
Воблер MEGABASS Lates Kawasuzuki SP

Воблер MEGABASS Lates Kawasuzuki SP

 
610 грн
Вес 16.8
Воблер MEGABASS MB Lates 120

Воблер MEGABASS MB Lates 120

 
595 грн
Вес 16.8
Воблер MEGABASS X-120 120mm 11.4g

Воблер MEGABASS X-120 120mm 11.4g

 
653 грн
Вес 11.4
ВОБЛЕР MEGABASS KANATA 160

ВОБЛЕР MEGABASS KANATA 160

 
729 грн
Вес від 0 до 30
ВОБЛЕР MEGABASS LATES SILENT

ВОБЛЕР MEGABASS LATES SILENT

 
560 грн
Вес 16.8
ВОБЛЕР MEGABASS SPIN DRIVE 58 SP

ВОБЛЕР MEGABASS SPIN DRIVE 58 SP

 
570 грн
Вес 8.75
Воблер MEGABASS X-140 SP

Воблер MEGABASS X-140 SP

 
689 грн
Вес від 0 до 17.7
Воблер MEGABASS Oneten R+3 SP-C 110

Воблер MEGABASS Oneten R+3 SP-C 110

 
639 грн

12 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×