Воблери

Воблер ZIP BAITS B-Switcher Craze SSR F 42mm 5.6g 0-0.2m
Воблер ZIP BAITS B-Switcher Craze SSR F 42mm 5.6g 0-0.2m
 
662 грн
Вес, г 5.6
Воблер Salmo Thrill 50S 6,5g
Воблер Salmo Thrill 50S 6,5g
 
400 грн
Вес, г 6.5
Воблер Zip Baits Rigge 35SS 2.2g
Воблер Zip Baits Rigge 35SS 2.2g
 
710 грн
Длина, мм 35
Воблер Salmo Hornet 35S 2,6g
Воблер Salmo Hornet 35S 2,6g
 
350 грн
Вес, г від 2.2 до 2.6
Воблер Zip Baits Rigge 43SP 43mm 4g
Воблер Zip Baits Rigge 43SP 43mm 4g
 
743 грн
Длина, мм 43
Воблер Smith Camion Magnum SR 36mm 3.1g
Воблер Smith Camion Magnum SR 36mm 3.1g
 
709 грн
Длина, мм 36
Воблер Cotton Cordell Gay Blade
Воблер Cotton Cordell Gay Blade
 
165 грн
Длина, мм 50
Приманка креветка Daiwa Gekka Chibi EBI 48mm 1.8g
Приманка креветка Daiwa Gekka Chibi EBI 48mm 1.8g
 
296 грн
Вес, г 1.8
Воблер Yo-Zuri L-Minnow Sinking 33mm 3.5g
Воблер Yo-Zuri L-Minnow Sinking 33mm 3.5g
 
339 грн
Длина, мм 33
до -35%
ВОБЛЕР RAPALA COUNTDOWN 50 S
ВОБЛЕР RAPALA COUNTDOWN 50 S
 
245 грн 375 грн
Длина, мм 50
Воблер Storm Gomoku Shallow Crank 38mm 4.7g
Воблер Storm Gomoku Shallow Crank 38mm 4.7g
 
335 грн
Вес, г 4.7
до -35%
Воблер Rapala Crankin RAP 50mm 10g 2.1-2.1m
Воблер Rapala Crankin RAP 50mm 10g 2.1-2.1m
 
245 грн 375 грн
Вес, г 10
до -35%
ВОБЛЕР RAPALA ORIGINAL FLOATING 50
ВОБЛЕР RAPALA ORIGINAL FLOATING 50
 
245 грн 375 грн
Длина, мм 50
до -35%
ВОБЛЕР RAPALA ORIGINAL FLOATING 30
ВОБЛЕР RAPALA ORIGINAL FLOATING 30
 
245 грн 375 грн
Длина, мм 30
Воблер Salmo Hornet 60F 10g
Воблер Salmo Hornet 60F 10g
 
395 грн
Вес, г 10

Сторінка 1 з 5

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×