Воблери

Воблер Daiwa Morethan Salt Vibe 72S 72mm 15gr
Воблер Daiwa Morethan Salt Vibe 72S 72mm 15gr
 
527 грн
Вес, г 15
Воблер Daiwa Morethan Salt Vibe 80S 80mm 21gr
Воблер Daiwa Morethan Salt Vibe 80S 80mm 21gr
 
554 грн
Вес, г 21

2 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×