Воблери

Воблер DUO Realis JerkBait 110SP 110mm 16.2g 0.8-1.6m
Воблер DUO Realis JerkBait 110SP 110mm 16.2g 0.8-1.6m
 
672 грн
Длина, мм 11

1 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×