Воблери

Воблер Halco Poltergeist 80
Воблер Halco Poltergeist 80
 
455 грн
Вес, г 17
Воблер Halco Poltergeist 50 STD
Воблер Halco Poltergeist 50 STD
 
400 грн
Вес, г 7
Воблер Halco Poltergeist 110
Воблер Halco Poltergeist 110
 
505 грн
Призначення Судак, Щука

3 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×