Воблери

до -53%
Воблер Rapala Magnum Sinking 27g 11cm 3.9-4.5m
Воблер Rapala Magnum Sinking 27g 11cm 3.9-4.5m
 
245 грн 525 грн
Вес, г 27

1 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×