Воблери

Воблер Rapala X-Rap Jointed Shad Suspen 130mm 46g 1.2-2.4m
Воблер Rapala X-Rap Jointed Shad Suspen 130mm 46g 1.2-2.4m
 
545 грн
Вес, г 46
Воблер Rapala X-Rap Jointed Shad Suspen 46g 13cm 1.2-2.4m
Воблер Rapala X-Rap Jointed Shad Suspen 46g 13cm 1.2-2.4m
 
530 грн
Вес, г 46

2 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×