Воблери

Воблер Yo-Zuri 3DB Crank 1.5 Squarebill (F) 60mm
Воблер Yo-Zuri 3DB Crank 1.5 Squarebill (F) 60mm
 
414 грн
Вес, г 14
Воблер Yo-Zuri 3DB Crank 1.5 MR (F) 60mm
Воблер Yo-Zuri 3DB Crank 1.5 MR (F) 60mm
 
349 грн
Вес, г від 0 до 13.5

2 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×