Воблери

Воблер Yo-Zuri L-Minnow Sinking 33mm 3.5g
Воблер Yo-Zuri L-Minnow Sinking 33mm 3.5g
 
339 грн
Длина, мм 33
Воблер YO-ZURI  L- MINNOW (S) 44
Воблер YO-ZURI L- MINNOW (S) 44
 
349 грн
Длина, мм 44
Воблер YO-ZURI  L- MINNOW (S) 66
Воблер YO-ZURI L- MINNOW (S) 66
 
360 грн
Длина, мм 66

3 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×