Воблери

Воблер Zalt 140
Воблер Zalt 140
 
545 грн
Длина, мм 140
Воблер Zalt 170
Воблер Zalt 170
 
600 грн
Вес, г 59

2 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×