Воблери

до -50%
Воблер Rapala Magnum countdown 70mm
Воблер Rapala Magnum countdown 70mm
 
245 грн 490 грн
Вес, г 12
до -54%
Воблер Rapala Magnum 90mm 17g 3.6-4.2m
Воблер Rapala Magnum 90mm 17g 3.6-4.2m
 
245 грн 535 грн
Вес, г 17
до -50%
Воблер Rapala Magnum 70mm 12g 2.7-3.3m
Воблер Rapala Magnum 70mm 12g 2.7-3.3m
 
245 грн 490 грн
Вес, г 12
Воблер Rapala Magnum 180mm 70g 5.4-6.3m
Воблер Rapala Magnum 180mm 70g 5.4-6.3m
 
685 грн
Вес, г 70

4 шт.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×